Na ontvangst van u bestelling heb u een bedenktermijn van 14 dagen waarbinnen u de producten kunt retourneren. Dit is mogelijk door het retourformulier naar: boucherwatches@gmail.com op te sturen. Na de melding heeft u 14 dagen om het product terug te sturen.

Houd rekening met de volgende punten bij het retourneren:

 • Stuur het artikel of de artikelen altijd in de originele verpakt terug (in de originele verpakking, netjes ingepakt, indien redelijkerwijs mogelijk).
 • U mag een artikel alleen bekijken voor zover het nodig is om het te beoordelen. Gebruiken en dragen mag niet. Als een artikel is gedragen of beschadigd, dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor waardevermindering.
 • Vul het retourformulier altijd volledig in.
 • Omdat Brouchurewatches geen eigen voorraad houdt en met diversen leveranciers samenwerkt, moet de zending altijd geretourneerd worden naar het adres van de verzender. Dit adres staat vermeld op de verzend verpakking.
 • De kosten van de retourzending zijn voor rekening van u.
 • Als u een verkeerde/beschadigde zending heeft ontvangen kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice via het e-mailadres: boucherwatches@gmail.com.

Uitzonderingen retourneren

Let op: Het herroepingsrecht is niet van toepassing:

 1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar.
 2. Op producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht in overeenstemming met pacificaties van de consument.
 3. Op Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.
 4. Op producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
 5. Op producten die snel kunnen bederven of verouderen.
 6. Op producten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft.
 7. Op producten voor losse kranten en tijdschriften.
 8. Op producten voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Ruilen:

Het is helaas niet mogelijk om een product te ruilen. Echter kunt u wel de bestelling retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen via de webshop.